---> kita dah break kan ? terima kasih untuk semua-nya ;'(


smlm kite gado kan ? tapi tuh semua punce dari kauu , kau tak perasan ape yang kau cakap kat akuu , kau bole tanye akuu , grrr , stupidd laa , aku geram byle dgr kau cmtho then aku sabar aku diam jee , layan lagi , smpi la kau cakap dah tanak cakap , aku terus cakap tanak , aku saje buad kau geram and letak kn fon , then kau suroh aku call , then aku call kau lagii ,

dia ; dah bosan coup dgn biy eh ?
akuu ; * saje nk buad dea saked aty plus aku da tak tahan dgn dea ,
dgn berad aty aku cakap YAA ;'(
dia ; so nk buad pe nihh ?
akuu ; clash je lahh ,
dia ; okey laa kalao tuh yang baby nakk ,
akuu ; terus letak fon ;'( rase cm nk menangis jee , sorry amirul

then dea meset ,* if betol nk sume nih call , biy nk dgr sume tuh skang , call skangg , pelisss , * aku pung dgn lemah call ;'( aku cume diam bilee dea cakap tanak breakk ;'( sorry , aku terpaksaaaa ==" kau cakap tade pung pk yang aku malu ke tak kan ? kau pakai cakap jee , yee , aku taw kite coup , aku taw dahh , tapi kau tak bole open je cakap cm tho , kenape kau nih pandai sangat kn dah jadi cmneii , kau tanggung sendiri laa , grrr ^^ aku tataw lah kite bole coup balek ke tak , if kau tak berubah aku tanak time kau balekk , SORRY LAA ;'( aku tanak jumpe kau , aku tanakkkkkkk !nahh , aku pulang balek aty kauu , ----♥ jage dea baikbaik ea ;')

No comments:

Post a Comment