OKAYY --" aku tinggalkan kau okayy babee ?

#Assalamualaikum , hati aku sakit . aku memang suka kena tipu .
aku sakit bila kena tipu . Ya allah kuatkan lah . kalau betul dia bukan untuk
aku , lupakan dia and aku kena belajar hargai orang yang menyanyangi aku ;)

Ya allah terima kasih sebab berikan orang yang sekuat dan setabah amirulazmer untuk 
menjaga aku . Aku memang senang cair dengan ayat ayat manis . tapi Aisyah yang
seblum ni bukan macam ni . Aisyah dulu hanya sayang dekat amirulazmer ;)
mana sayang tu dah pergi ? sayang tuuuu dah pergi jaoh .  Aku akan cuba 
dapatkan sayang tu balik . Aku dah taksanggup tgk kau menangis .
Aku tak kuat lah wehh . betol wehh ;'(

Sorry to says lah pasal semalam , after kita meet aku buat perangai kan ?
Pftttttt --" aku takbole do dengan suara dia . kenapa semalam keadaan teruk
gilaa . aku keliru , binggung ;'\ aku taktahu siapa yang betol . Kau or dia 
tapi aku lebih percaya kat kau . Tak kan kau nak tipu aku ? aku lagi lama 
kenal kau dari dia . Azim  kalau btol kau tipuuuu , Aku akan terima hakikat 
yang kau bukan milik aku lagi ;') Aku akan buang rasa sayang aku kat kau 
jaoh-2 . takguna sayang orang yang takhargai aku ;'(

okayyy sayang . semalam bagi surat lagi kan ? thankss . tuuu surat yang 
ketiga biy bagi . sukaaaa ;') orang lain mana ada main bagi surat-2 lagi
kau je yang unik . Semalam suroh aku baca kuat-2 dah tuu kau malu
pulaa . Atotototo =.= nanty baby reply tau tau . Bobooo sorry tau buat dia
menangis selalu . semalam aku baru perasaan mata kau lebam . 
kau menangis kan fikir pasal aku ;'\ sayang betol kau kat aku kenapa
aku tak penah sedar ? tapi now aku dah sedar . betapa besarnya cinta kau
kat aku . Aku dah tanak fikir pasal siapa-2 ;') akusayangkauAmirulazmer#
|
|
\/ 
okayyy video untu akuu ;'(

video

No comments:

Post a Comment