Nick syazwan QFACEEE




K , kauorang tahu dia siapa ? dia adik angkat baruu aku . Jyeahh , Handsome ofcos lah
kan ? hihi . kauorang kenal dia siapa ? . Qfaceeee aku je kenal maybe . Cehceh \poyo/
Kenal melalui muka buku , then bla bla bla . Then dia offer nak jadi adik angkat aku .
K aku terima sebab borak dengan dia best , Banyak mulot gila dikk , Mulot mcm
perempuan Potpek potpek je diaa xD HAHA

Jyeahh mmg best lah sembang dengan dia , Dia cool je , Gomo kelate gomo . Ty kalau
terjumpa kita speaking kelate sama-2 okayy ? haha . mmg hancur bahasa tu aku kerja kan
ceritanyaaaa xD K , aku tak berapa ngam dengan dia. tapi bole lah . 50-50 Kan ?

Yeahh . aku happy kenal kau budakk . kau sporting gila . satu kepala and and kau Qfaceee
tu yang penting . tak sangka bole kenal kauu . Aku pernah nyanyikan lagu kau kat karokk .
Wuuuu . nice suka nyaa aku ;') Nice too meet you nick ;') Kbaiii

No comments:

Post a Comment